LEESBAAR

EN HERKENBAAR

FOUTLOOS

NIET DOELLOOS

MOTIVEREND

EN ACTIVEREND

GRATIS STARTERSCURSUS

SCHRIJVEN VOOR HET WEB

Zoveel te vertellen en zo weinig ruimte!

De grootste uitdaging bij het schrijven van een goede webitekst is het vinden van de juiste balans tussen het doel van een tekst en de omvang.

Iets te verkopen?
Dan wil je jouw klant natuurlijk voldoende informatie geven, maar zeker geen lap tekst voorschotelen, want daar komen ze niet voor.

Informatie overbrengen?
Dan mag de tekst gerust wat langer zijn, maar zorg er dan wel voor dat deze info niet op elk ander blog te vinden is, want dan haken de meeste lezers net zo snel af als jouw tekst lang is.

Zakelijk overkomen?
Houd het dan alsjeblieft zo kort, krachtig en vooral heel helder. Verdeel informatie over verschillende pagina’s en vergeet niet de juiste afbeeldingen bij je teksten te plaatsen.

Mijn tarieven

Voor het schrijven van webteksten, hanteer ik de volgende tarieven:

  • Copywriting: 50 euro per uur
  • Gastblog specialisaties: 85 euro
    Alles gerelateerd aan Joomla, WordPress, reizen, Nomadisch leven, online verdienen, vakanties, onderwijs
  • Gastblog overige: 55 euro
  • Affiliate artikel: vanaf 15 euro naar de shop
  • Vertalingen: NL- EN / EN- NL; 40 euro per uur

NIEUW! – DE WEBSE TEKSTSHOP
Snel en eenvoudig teksten voor je website bestellen

Mijn Specialiteit – Reizen & Vakanties

Sinds 2006 reis ik van land naar land en blijf ik doorgaans een tijdje hangen. Over elke land zou ik wel een boekwerk kunnen schrijven, maar ja, daar heb ik geen zin in!

Ik vind het veel leuker om af en toe wat ervaringen te delen op mijn reisblog reistijger.nl en mijn kennis en ervaring te gebruiken voor het schrijven van unieke reis- of vakantie gerelateerde blogteksten.

Heb je een website die vakantiewebsite of een travelblog en wil je mij inhuren als gastschrijver, dan kan dat! Ik reken hiervoor 70 euro voor een blogtekst van maximaal 1000 woorden.