18 januari 2022

Uitstekende urenregistratie software

2 min read

Ben jij een ondernemer of werk je als freelancer waarbij jij je eigen uren bij moet houden? Dan is het belangrijk om een goed systeem hiervoor te gebruiken. Om zelf de uren bij te houden in bijvoorbeeld een excel sheet is al lang niet meer van deze tijd, en ook totaal niet praktisch. Veel beter is het om te kiezen voor een uitgebreid en een goed beoordeeld uren systeem waarin jij alle uren kunt bijhouden. Kies bijvoorbeeld voor een systeem zoals rompslomp.nl waarbij je eenvoudig een uurtje factuurtje kan aanmaken. Ook kun je in deze urenregistratie software systeem eenvoudig meerdere ritten opslaan en is er een gratie proef periode van 30 dagen. Of rompslomp de beste aanbieder voor jou is, kun je onderzoeken door op de website de vergelijkingen te bekijken.

 Teamleader

Een andere goede urenregistratie software die je via de software-vergelijker.nl kunt vinden, is team leader. Als je een wat groter bedrijf hebt kan het handig zijn om van deze software gebruik te maken. In deze urenregistratie software kun je eenvoudig alle uren bijhouden die je voor een bepaaldek klant hebt gemaakt, of voor een bepaald project. Ook is het mogelijk om alle uren eenvoudig naar een factuur over te laten zetten, zodat je deze niet meer zelf hoeft te maken. Ook is er een mobiele app en een app voor de tablet gemaakt.

 Veel voordelen

Er zijn dus veel verschillende goede urenregistratie software systemen. Welk systeem aan het einde van de dag het beste voor jou is hangt af van dus veel feiten. Wat is dus het budget dat je bereid bent om te besteden, en waar ben je naar op zoek. Als je bijvoorbeeld graag facturen maakt en uren bijhoud vanaf je smartphone, dan kan het lonen om op zoek te gaan naar een urenregistratie software die bijvoorbeeld een app heeft. Maar ook als je snel facturen wilt kunnen versturen zijn er meerdere software die hierbij jou kunnen helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *